Ε.Βόζεμπεργκ: «Το Καστελόριζο σηματοδοτεί την αξία της Ελλάδας μας – Εδώ και τώρα κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία»

Ε.Βόζεμπεργκ: «Το Καστελόριζο σηματοδοτεί την αξία της Ελλάδας μας – Εδώ και τώρα κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία»

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Ελίζα Βόζεμπεργκ επισήμανε την ανάγκη για την επιβολή κυρώσεων εδώ και τώρα από την Ε.Ε. εναντίον της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Βόζεμπεργκ, που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο ακριτικό νησί, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας, με τη νέα Navtex να έχει σημάνει για μια ακόμα φορά συναγερμό σε κυβέρνηση και ένοπλες δυνάμεις, μίλησε για την κορύφωση των προκλήσεων από τον Ερντογάν, ασκώντας αυστηρή κριτική στην Ε.Ε., τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «στην πράξη δεν έχουμε δει κυρώσεις. Αυτή τη στιγμή με την κορύφωση της επιθετικότητας του Ερντογάν, πιστεύουμε ότι πλέον οι κυρώσεις πρέπει να επιβληθούν και να είναι οικονομικές και πολιτικές», ενώ υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι «δεν αρκούν πλέον τα έγγραφα και οι καταδίκες επί χάρτου. Θέλουμε πράξεις, αποφάσεις και υλοποίηση εδώ και τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.