ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι παραμένει σταθερά απέναντι στους μικρομεσαίους και στους αγρότες»

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι παραμένει σταθερά απέναντι στους μικρομεσαίους και στους αγρότες»

Η Νέα Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αρνητική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα νομοσχέδια για αποζημιώσεις αγροτών.

Σύμφωνα με τη ΝΔ «δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι παραμένει σταθερά απέναντι στους μικρομεσαίους, απέναντι στους αγρότες, απέναντι στα συμφέροντα των πολλών, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό των μικροπολιτικών του αδιεξόδων και ιδεοληψιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αφού πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψήφισε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των συνεπειών του «Ιανού», εχθές δεν υπερψήφισε ούτε την τροπολογία για την αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν από την θεομηνία.

Την ίδια ώρα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε κατά του συνόλου της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική που ανοίγει τον δρόμο για εισροή 19 δις ευρώ στους Έλληνες αγρότες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι παραμένει σταθερά απέναντι στους μικρομεσαίους, απέναντι στους αγρότες, απέναντι στα συμφέροντα των πολλών, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό των μικροπολιτικών του αδιεξόδων και ιδεοληψιών. Εκτός αν απλώς ο κ. Τσίπρας υιοθέτησε εκ νέου το δόγμα του για το Μάτι “και να τα έπαιρνες, θα τα σπατάλαγες”, το οποίο, λογικά, θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει στους αγρότες της Θεσσαλίας και της υπόλοιπης Ελλάδας στις επόμενες επισκέψεις του…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.