ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βασίλης Σπανάκης: «Πράξη πολιτικής ανευθυνότητας η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ»

Βασίλης Σπανάκης: «Πράξη πολιτικής ανευθυνότητας η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ»

«Πολιτική ανευθυνότητα» χαρακτήρισε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών.

Στην ομιλία του κατά τη συζήτηση, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αν νομίζετε κύριε Τσίπρα, και όσοι από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πως με τη φαεινή σας αυτή ιδέα θα επιβιώσετε και θα βρείτε ακροατήριο, είστε πολιτικά νυχτωμένοι!

Μέρα με τη μέρα επιστρέφετε στα πραγματικά, στα χαμηλά ποσοστά σας!», ενώ, αναφερόμενος σε αριθμούς και γεγονότα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά:

«Βγείτε και πείτε στον Ελληνικό λαό κύριε Τσίπρα ότι φέρατε 25.672 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, είχαμε επί των ημερών σας ρεκόρ αποποιήσεων κληρονομιάς καθώς και χιλιάδες κατασχέσεις λογαριασμών. Βγείτε και πείτε ότι εσείς κοροϊδέψατε σειρά εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, τους νέους εργαζόμενους. Δεν ξεχνάει ο Ελληνικός λαός τον Νόμο Κατρούγκαλου, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Αυτή ήταν η πολιτική σας!»

Ο κος Σπανάκης έκανε αναλυτική αναφορά στο νομοσχέδιο της δεύτερης ευκαιρίας και μίλησε για τα πλεονεκτήματα που φέρνει. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «για πρώτη φορά Ελληνική Κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για τους οφειλέτες έως 240 δόσεις, όταν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για 50 ολόκληρους μήνες δεν έδινε τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης, φέρνοντας φυσικά και νομικά πρόσωπα σε μεγάλα αδιέξοδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ζήτησε από το Κοινοβούλιο να μην ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά του Υπουργού Οικονομικών που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.