ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Λοβέρδος για νέα μέτρα: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα – Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Γ.Λοβέρδος για νέα μέτρα: «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα – Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, οι μεταλλάξεις και το μικρό έστω άνοιγμα της αγοράς φαίνεται πως φέρνει αύξηση των κρουσμάτων, ιδίως στην περιφέρεια της Αττικής, η οποία είναι η πιο κρίσιμη».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ο Πρωθυπουργός έχει δείξει ότι σέβεται τις εισηγήσεις που του κάνουν».

“Πρώτη μέριμνά μας είναι να μείνει αλώβητο το σύστημα υγείας και να μπορούν να νοσηλεύονται όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη υπευθυνότητα σε αυτές τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζούμε” πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είμαι επιφυλακτικός και πολύ προβληματισμένος για το πού θα πάει αυτή η κατάσταση, δεδομένου και ότι οι εμβολιασμοί καθυστερούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και η κυβέρνηση κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τους πολίτες από αυτή τη φοβερή νόσο” σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.