ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Σκέρτσος για «αλαλούμ» στην τράπεζα θεμάτων: «Δέχτηκε 165 εκατ. ”χτυπήματα” χάκερ από 114 χώρες»

Αναμένονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας

Α.Σκέρτσος για «αλαλούμ» στην τράπεζα θεμάτων: «Δέχτηκε 165 εκατ. ”χτυπήματα” χάκερ από 114 χώρες»

Για την πιο σημαντική ιστορικά επίθεση που έχει γίνει σε δημόσιο κυβερνητικό οργανισμό, έκανε λόγο, αναφερόμενος στην επίθεση χάκερ στην τράπεζα θεμάτων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.

Όπως είπε ο Άκης Σκέρτσος, υπάρχουν 165 εκατ. «χτυπήματα» από 114 χώρες με στόχο την τράπεζα θεμάτων, δηλαδή το υπουργείο Παιδείας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι η επίθεση προφανώς σχετίζεται και με την κατάσταση της μεταβατικής υπηρεσιακής κυβέρνησης που έχει η χώρα αυτή τη στιγμή ενόψει τον εκλογών, επισημαίνοντας ότι σε αυτό, πρέπει όλο το πολιτικό σύστημα να σταθεί απέναντι.

Ο Άκης Σκέρτσος τόνισε ότι η διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, είναι απολύτως διασφαλισμένη.

Ανακοινώσεις για το πρόβλημα που προέκυψε με την Τράπεζα Θεμάτων θα γίνουν σήμερα από τον υπουργό Παιδείας Χρήστο Κίττα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.