Α.Σκέρτσος: «Ο Α.Τσίπρας εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα μαύρη»

Πώς σχολιάζει η ΝΔ τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Α.Σκέρτσος: «Ο Α.Τσίπρας εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα μαύρη»

Τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Star σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική του συντριβή, επέμεινε να διαβάζει την πραγματικότητα με τους ίδιους παραμορφωτικούς φακούς. Εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα «μαύρη». Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει είναι πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σωστές αλλά επικοινωνήθηκαν λάθος.

Δεν φταίνε όσα έλεγε αλλά ο τρόπος που τα έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα οι «λίστες των αρεστών» στην ηγεσία που θα βγαίνουν στα ΜΜΕ, θα λύσουν το πρόβλημα. Επιμένει στα ίδια ψέματα, από τους δήθεν 700.000 πλειστηριασμούς, έως τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα μείνουν χωρίς περίθαλψη, όταν κάτι τέτοιο ξέρει ότι δεν ισχύει.

Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα οι ιδέες του και η έλλειψη τεκμηρίωσης για την υλοποίησή τους και μετά το ύφος και τα πρόσωπα που τις επικοινωνούν. Επέλεξε να ασχοληθεί μόνο με το δεύτερο αποδεικνύοντας πόσο μακριά είναι από τα προβλήματα της κοινωνίας. Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι «στραβός ο γιαλός». Και να αρμενίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον αφήνουμε στον δικό του κόσμο. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να απαντάμε στις ανάγκες της κοινωνίας για ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα. Και να παλεύουμε για μια χώρα που θα προχωράει σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.