ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άννα Καραμανλή για Γιώργο Βαρεμένο: «Ήταν μια σεξιστική επίθεση – Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά ταράχτηκα»

«Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα» δήλωσε

Άννα Καραμανλή για Γιώργο Βαρεμένο: «Ήταν μια σεξιστική επίθεση – Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά ταράχτηκα»

Η Άννα Καραμανλή μίλησε για την έντονη αντιπαράθεση που είχε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

«Ήταν μια επίθεση από τον κ. Βαρεμένο, είναι μια κίνηση απρέπειας σε μια γυναίκα βουλευτή, σε μια συνάδελφο. Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μια πολιτική κριτική και είπα ότι ορθά κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από δύο κυρίες, την κυρία Τσαπανίδου και την κυρία Σβίγγου είχαν τη διάθεση να πάνε στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μια παράσταση.

Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μια σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μια τέτοια συμπεριφορά. Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου, αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ στη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Δεν είναι αυτές συμπεριφορές, να επιτίθεσαι σε μια γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεκτή, αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα. Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα», δήλωσε η Άννα Καραμανλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.