ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ενόχληση Ν.Κακλαμάνη για το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» του Τσίπρα αλλά και κριτική σε Κ.Μητσοτάκη για τους λιγνίτες

«Για να πιάσει υψηλό ποσοστό η ΝΔ πρέπει να είναι σοβαρή»

Ενόχληση Ν.Κακλαμάνη για το «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» του Τσίπρα αλλά και κριτική σε Κ.Μητσοτάκη για τους λιγνίτες

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ενοχλημένος από το σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», που ακούστηκε διά στόματος Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε το σύνθημα διχαστικό και τόνισε: «Είναι βαθιά διχαστικό. Δηλαδή λέει ότι το 40% του λαού, που δεν είναι σοσιαλιστές, που δεν ψηφίζουν σοσιαλισμό όπως τον εννοεί ο κ. Τσίπρας, είναι βάρβαροι; Δηλαδή σε τι είμαι εγώ πιο βάρβαρος από τον κ. Τσίπρα και δεν το έχω καταλάβει;».

Αναφερόμενος και στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που έρχεται, αλλά και για τις εκλογές, μίλησε για «σοβαρή ΝΔ», ενώ χαρακτήρισε λάθος την βιασύνη της κυβέρνησης στο θέμα με τους λιγνίτες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ εκτιμώ ότι μία σοβαρή ΝΔ, όπως θα βγει από το συνέδριο της, μπορεί να πιάσει τον πολυπόθητο στόχο του 38%. Σοβαρή εννοώ με το να κάνουμε λιγότερα λάθη. Πχ για να να πάμε τώρα στην επικαιρότητα, θεωρώ ότι αυτό το οποίο κάναμε με τους λιγνίτες ήταν ένα λάθος, ένα βιαστικό πράγμα. Όλοι θελουμε να αναπνέουμε καθαρότερο αέρα. Αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να πούμε το 2023 ή το 2025 στοπ οι λιγνίτες, όταν πχ η Γερμανία λέει το 2040. Το διορθώνουμε αυτό το πράγμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.