ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γιάννης Κασσελάκης: Ορκίστηκε βουλευτής Χανίων – Θα αντικαταστήσει τον Μανούσο Βολουδάκη

Ήταν ο δεύτερος επιλαχών μετά τον ΓΓ του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Γιάννης Κασσελάκης: Ορκίστηκε βουλευτής Χανίων – Θα αντικαταστήσει τον Μανούσο Βολουδάκη

Ορκίστηκε βουλευτής Χανίων ο Ιωάννης Κασσελάκης, που θα αντικαταστήσει στον αείμνηστο Μανούσο Βολουδάκη.

Ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης, ο οποίος ήταν δεύτερος επιλαχών, δέχτηκε να αναλάβει τη θέση που έμεινε κενή, λόγω του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη.

Πριν την ορκωμοσία του κ. Κασσελάκη, ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου ανέγνωσε, ενώπιον της Oλομέλειας, την επιστολή του υποψηφίου βουλευτή Χανίων Δημήτρη Φραγκάκη.

«Παρόλο που στις εκλογές του 2019 ήμουν πρώτος επιλαχών, δεν θα αναλάβω την έδρα στο νομό Χανίων, λόγω των σημαντικών υποχρεώσεών μου στον ΕΟΤ, αλλά και την ήδη δεδηλωμένη απόφαση να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Φραγκάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.