ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θυμάστε την Τράπεζα Κρήτης και τον Κοσκωτά; Ε, τώρα λέγεται Attica Bank!

Η Β.Φλέσσα έστειλε εξώδικο σε Σ.Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ – Τους κατηγορεί για μονταζιέρα

Καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σ.Κασσελάκη να της ζητήσουν συγγνώμη

Η Β.Φλέσσα έστειλε εξώδικο σε Σ.Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ – Τους κατηγορεί για μονταζιέρα

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα προχώρησε σε εξώδικο προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον ίδιο τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη, κατηγορώντας τους για «μονταζιέρα» σε δηλώσεις που έκανε σε επαρχιακό κανάλι.

Σε ανάρτησή της δημοσιεύει την εξώδικη διαμαρτυρία και αναφέρει πως το μοντάζ των δηλώσεών της έγινε με σκοπό «την αλλοίωση των πολιτικών ιδεών και πεποιθήσεών μου ή προσβολή του προσώπου μου και αμφισβήτηση του ήθους μου».

Καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του να της ζητήσουν συγγνώμη και να κοινοποιήσουν το πλήρες βίντεο της συνέντευξής της.

Το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού:


Το πλήρες κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας που απέστειλε:

Ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης Αρχής
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ

Βασιλικής (Βίκυς) Φλέσσα του Χαραλάμπους, Δημοσιογράφου – Κλασσικής Φιλολόγου, κατοίκου Αθηνών επί της οδού Ακαδημίας αριθ. 15.

Κ Α Τ Α

1. Του πολιτικού κόμματος με την επωνυμία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της Πλατείας Ελευθερίας 1 – Πλατεία Κουμουνδούρου, 105 53, νομίμως εκπροσωπουμένου υπό του προέδρου αυτού, Στέφανου Κασσελάκη του Ιωάννη.
2. Στέφανου Κασσελάκη του Ιωάννη, κατοίκου ομοίως ανωτέρω, επιχειρηματία – προέδρου και νομίμου εκπροσώπου του ως άνω κόμματος.
—————————————————————
Κύριοι,
Στις 3/4/2024 βρέθηκα στα Ιωάννινα για να συμμετάσχω στο συνέδριο του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα “Ηθικές δυστοπίες στην Φιλοσοφία και την Λογοτεχνία”. Για τον λόγο αυτό κλήθηκα και έδωσα την ίδια μέρα συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV,1 στις 20:00, στην δημοσιογράφο κ. Γιώτα Σταύρου, η οποία διήρκεσε 20 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Στο 14ο λεπτό, ενώ πριν αναφερόμουν στις Ευρωεκλογές και στην άνοδο των ακραίων στην Ευρώπη, αναφέρθηκα στην οργή για τα Τέμπη.

Αρκετά παρακάτω σε εντελώς άσχετο θέμα, μιλώ για το τί πρέπει να γίνει η χώρα μας και ειδικότερα, αναφερόμενη στις χώρες του Νότου από το λεπτό 00:16:16,555 της συνέντευξης αναφέρομαι στο σχέδιο μου για να συμμαχήσουμε με άλλους σοβαρούς Ευρωβουλευτές του Νότου, Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, διότι έχουμε κοινό μέλλον, έχουμε κοινή ιδιοσυγκρασία, εκλεκτική συγγένεια, ωραίο καιρό, ωραία φύση και κλίμα και καταλήγω: “Αυτό το οποίο λοιπόν πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε στην πραγματικότητα η φωλιά εντός εισαγωγικών, τό λέω με τρυφερότητα, των Βορείων.

Η διαφορά στην ιδιοσυγκρασία μας με τους βόρειους λαούς είναι ότι αυτοί πίνουν και αυτοκτονούν, ενώ εμείς πίνουμε , τραγουδάμε, χορεύουμε και τραγουδάμε τι. “Τούτη γη που την πατούμε όλοι μέσα θένα μπούμε”. Αυτός είναι ο πολιτισμός της χώρας”.
Πλην όμως το isyriza, το κανάλι σας στο YouTube, μέρος των μέσων ενημέρωσης του κόμματος σας, δημοσίευσε, χθες, 8/4/2024, όπως και άλλοι, βίντεο, προϊόν μοντάζ, διαρκείας 1:25 λεπτών από τα 20 και πλέον λεπτών της συνέντευξης, με τίτλο “Φλέσσα Τούτη η γη που την πατούμε”, όπου με συρραφή έχουν συνδεθεί, δόλια και με σκοπό κατασυκοφάντησής μου και υπονόμευσης της υποψηφιότητας μου για την Ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία, το μέρος της συνέντευξης όπου μιλώ για την οργή για τα Τέμπη, με το απόσπασμα, αρκετά αργότερα, όπου αναφέρομαι σε παντελώς άσχετο θέμα, ήτοι στην συνεργασία του ευρωπαϊκού Νότου και τα πλεονεκτήματα της χώρας μας, ώστε να καταστούμε “φωλιά”, ήτοι τόπος διακοπών και μόνιμης διαμονής των Βορείων, συνδέοντας την αναφορά μου στην διαφορά της ιδιοσυγκρασίας μας με των Βορείων, όπου ανέφερα τους στίχους του γνωστού δημοτικού τραγουδιού “Τούτη η γη που την πατούμε…”, με την τραγωδία των Τεμπών! Εσείς λοιπόν, που κατηγορείτε την Νέα Δημοκρατία, το κόμμα με το οποίο είμαι υποψήφια για την Ευρωβουλή, για συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών και για μονταζιέρα, είσθε ο ορισμός της μονταζιέρας, το χαλκείο των ψευδών ειδήσεων, εργαλειοποιώντας τον άφατο πόνο των συγγενών των θυμάτων, με τον κυνικότερο τρόπο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, συκοφαντώντας την Πατρίδα και ενώ η Δικαιοσύνη έχει ήδη ξεκινήσει το έργο της και όλη Ελλάδα αναμένει την κάθαρση και την διαλεύκανση αυτής της εθνικής τραγωδίας.

Έτσι, με αυτή την μονταζιέρα σας εις βάρος μου και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας συνεισφέρατε τα μέγιστα, αφού το isyriza είναι ΜΜΕ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της χώρας, στην διασπορά μιας αθλιότητας, πως δήθεν αναφέρομαι με ελαφρότητα και αναλγησία στην τραγωδία των Τεμπών.

Συνεχώς αναφέρεστε στο θέμα, για να το συντηρείτε στην επικαιρότητα, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι αρμόδια είναι μόνο η Δικαιοσύνη και ουσιαστικά με την συμπεριφορά σας βάλλετε κατά της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και έτσι ή παρεμβαίνετε ή ζητάτε να γίνει παρέμβαση σε αυτή, πράγμα που γνωρίζετε πως είναι ανεπίτρεπτο.

Η δε εναντίον μου συκοφαντική εκστρατεία, ξεκίνησε, κατά την πάγια και προσφιλεστάτη τακτική σας από τον διαδικτυακό “στρατό” των τρολ, τα οποία σιτίζετε και το διαφημίζετε κιόλας!

Η ως άνω δόλια συμπεριφορά των προστηθέντων υφ΄ υμών, είναι βαρύτατα προσβλητική της τιμής και της υπόληψης μου, για την οποία έχετε εκ του Νόμου ευθύνη.
Κατόπιν των ανωτέρω ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την ως άνω παράνομη και βαρύτατα προσβλητική συμπεριφορά σας.

Σας ΚΑΛΩ δε όπως:
α) Εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από της επιδόσεως της παρούσης αναρτήσετε στον ως άνω λογαριασμό σας στο YouTube σε φωτογραφία οθόνης το κάτωθι κείμενο:
“Ζητούμε συγγνώμη από την κ. Βίκυ Φλέσσα, την οποία τιμούμε ως πολίτη, επιστήμονα και πολιτικό, για το παραπλανητικό μονταρισμένο βίντεο της συνέντευξης της στις 3/4/2024 στο EpirusTV, το οποίο προβάλλαμε στο κανάλι μας isyriza στο YouTube στις 8/4/2024 με τίτλο “Φλέσσα Τούτη η γη που την πατούμε”, συνδέοντας αυθαίρετα αναφορές της στον χαρακτήρα του πολιτισμού μας και γιατί μπορούμε να γίνουμε “φωλιά των βορείων Ευρωπαίων”, ήτοι τόπος διακοπών και μόνιμης διαμονής τους, με παντελώς άσχετη προηγούμενη αναφορά της στην οργή των πολιτών για τα Τέμπη.
Το ανωτέρω μονταρισμένο και παραπλανητικό βίντεο προσέβαλε την τιμή και την υπόληψή της και έβλαψε με άδικο τρόπο την υποψηφιότητά της, δημιουργώντας μια ψευδή και προσβλητική εικόνα για την προσωπικότητα και τις απόψεις της, γεγονός για το οποίο εκφράζουμε την ειλικρινή μετάνοιά μας”.

β) Εντός της ίδιας προθεσμίας δέκα (10) ημερών από της επιδόσεως της παρούσης αναρτήσετε στο isyriza, διαδικτυακό κανάλι του κόμματος σας στο YouTube, το πλήρες και αμοντάριστο βίντεο της από 3/4/2024 βίντεο της συνέντευξής μου στις 20:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος Tv1, η οποία είναι αναρτημένη στο κανάλι του σταθμού στο YouTube, epirustv1 στον σύνδεσμο

γ) Μού κοινοποιήσετε τις ως άνω επανορθωτικές δημοσιεύσεις με εξώδικη δήλωση σας, στην οποία θα μού γνωστοποιήσετε τους σχετικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους.

Άλλως, σε περίπτωση μη εμπροθέσμου συμμορφώσεώς σας, σάς ΔΗΛΩ ότι θα υποστείτε τις συνέπειες του Νόμου, και συγκεκριμένα, θα προβώ στην άσκηση εναντίον σας αγωγής αποζημιώσεως για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστην από την παράνομη και προσβλητική της τιμής και της υπολήψεώς μου συμπεριφοράς σας, αιτούμενη χρηματική ικανοποίηση, την οποία δηλώνω και δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω υπέρ όλων των Συλλόγων που έχουν συσταθεί για την τραγωδία των Τεμπών , του “Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 20213” και του “Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος “Τέμπη 2023”, για την ενίσχυση του νομικού τους αγώνα, ούτως ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με την ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου Δικαιώματος μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλεται όπως επιδώσει την παρούσα, προς αυτούς στους οποίους απευθύνεται, ήτοι: 1) Στο πολιτικό κόμμα με την επωνυμία ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της Πλατείας Ελευθερίας 1 – Πλατεία Κουμουνδούρου, 105 53, νομίμως εκπροσωπουμένου υπό του προέδρου αυτού, Στέφανου Κασσελάκη του Ιωάννη και 2) στον Στέφανο Κασσελάκη του Ιωάννη, κάτοικο ομοίως ανωτέρω, επιχειρηματία – προέδρο και νόμιμο εκπροσώπο του ως άνω κόμματος, προς γνώσιν και συμμόρφωσίν τους και δια τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην έκθεση του επιδόσεως.

Αθήνα, 9η Απριλίου 2024

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι
Φαῆλος Κρανιδιώτης Ἀνδρέας Μπακόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.