ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μητσοτάκης: «Στη νέα τετραετία ψηφιοποιούμε όλο το Δημόσιο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο προεκλογικό σποτ

Κ.Μητσοτάκης: «Στη νέα τετραετία ψηφιοποιούμε όλο το Δημόσιο»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ακόμη ανάρτηση το απόγευμα της Τετάρτης, στην οποία αναφέρθηκε στην ψηφιοποίηση του Δημοσίου. 

«Η ψηφιοποίηση μας γλίτωσε από χιλιόμετρα ουρές. 1.500 υπηρεσίες ψηφιακές. Δεν σταματάμε, συνεχίζουμε. Δεν γυρίζουμε πίσω. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά» αναφέρεται στο νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ στο οποίο υπογραμμίζεται η σημασία του ψηφιακού κράτους και η πρόοδος που έχει συντελεστεί.

«Ναι, η ψηφιοποίηση έχει προχωρήσει σημαντικά. Όμως όχι, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα» επισημαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναρτώντας στο Facebook το προεκλογικό σποτ.

«Μέσα στην επόμενη τετραετία ψηφιοποιούμε όλο το Δημόσιο» τόνισε ο πρωθυπουργός ακόμη ο στην ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: 

«Ναι, η ψηφιοποίηση έχει προχωρήσει σημαντικά. Όμως όχι, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Μέσα στην επόμενη τετραετία ψηφιοποιούμε όλο το Δημόσιο. Γιατί η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω σε ένα παρελθόν γεμάτο ουρές και ταλαιπωρία. Προχωράει σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.