ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Πλεύρης σε Κ.Βελόπουλο: Δεν αποδεχόμαστε νουθεσίες από ανθρώπους που εμπορεύτηκαν δήθεν επιστολές του Χριστού

Ο Κ.Βελόπουλος συμβούλευσε τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ του γάμου των ΛΟΑΤΚΙ να μη πάνε στην εκκλησία

Κ.Πλεύρης σε Κ.Βελόπουλο: Δεν αποδεχόμαστε νουθεσίες από ανθρώπους που εμπορεύτηκαν δήθεν επιστολές του Χριστού

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, κάνοντας λόγω για αντικοινοβουλευτική και αντιχριστιανική τοποθέτηση από μέρους του.

Τα σχόλια αυτά ήρθαν μετά τη «νουθεσία», όπως την αποκάλεσε ο κ. Πλεύρης, του κ. Βελόπουλου προς τους βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν υπέρ του γάμου των ΛΟΑΤΚΙ, να μη πάνε στην εκκλησία.

Κόντρα Πλευρη-Βελόπουλου

Πρόκειται για στάση που αποτελεί αποδοχή πράξεων βίας και στοχοποίησης βουλευτών και δεν την αποδεχόμαστε από ανθρώπους που εμπορεύτηκαν δήθεν επιστολές του Χριστού είπε ο κ. Πλεύρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι ο ίδιος δεν πουλούσε νανογιλέκα για τον καρκίνο. Επίσης του ζήτησε να πει μια κουβέντα για τον πατέρα τού βουλευτή Καλλιάνου που ταλαιπωρείται και από δική του αβλεψία, ως πρώην υπουργός Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.