ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κατακραυγή από το μέτωπο κατα της γνωμοδότησης Ντογιάκου – Γ.Οικονομου: «Συντονισμένος πόλεμος φθοράς»!

Ο Γιάννης Οικόνομου κλήθηκε να τοποθετηθεί για το μπαράζ επικρίσεων σε βάρος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Κατακραυγή από το μέτωπο κατα της γνωμοδότησης Ντογιάκου – Γ.Οικονομου: «Συντονισμένος πόλεμος φθοράς»!

Παρόλη την κατακραυγή από το μέτωπο ενάντια στην γνωμοδότηση Ντογιάκου από σχεδόν όλη την αντιπολίτευση και πλήθος συνταγματολόγων και νομικών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και προσπαθεί να αποδώσει στην αντιπολίτευση ένα «συντονισμένο πόλεμο φθοράς.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Ο Γιάννης Οικόνομου κλήθηκε επανειλημμένα να τοποθετηθεί για το μπαράζ επικρίσεων σε βάρος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, που επιχειρεί να παρεμποδίσει την έρευνα της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών για το σκάνδαλο των υποκλοπών μέσω ελέγχων στις εταιρίες τηλεποικοινωνιών.

Ωστόσο, επέλεξε να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για υπονόμευση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και για «συντονισμένο σχέδιο φθοράς» εναντίον της κυβέρνησης με γνώμονα το κομματικό συμφέρον ενόψει εκλογών.

Και με «μέσα που δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική, όπως τον αντιλαμβάνεται και η Κυβέρνηση και η  κοινωνία. Με ψέματα, με υποκριτικές κραυγές, με αλαλαγμούς, με σκανδαλολογία, με τοξικότητα, με μικροπολιτική, δεν υποστηρίζονται τα συμφέροντα της Πατρίδας και της κοινωνίας».

Δεν απάντησε ούτε στην ερώτηση του δημοσιογράφου της Εφ.Συν., Γιάννη Μπασκάκη εάν και τα στελέχη της Ν.Δ., Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Τζαβάρας και Προκόπης Παυλόπουλος αντιμετωπίζουν την Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως κατά τον κ. Οικονόμου κάνει η αντιπολίτευση επειδή αντιτίθεται στη γνωμοδότηση Ντογιάκου.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη δήλωση βαθιάς ανησυχίας από 16 κορυφαίους καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί το διάλογο και τις διαφωνίες αλλά επέμεινε να κρύβεται πίσω από το νόμο-συγκάλυψη που η ίδια πέρασε για το απόρρητο επικοινωνιών λέγοντας ότι ότι αυτή υπερασπίζεται τους νόμους της, που κρίνονται συνταγματικοί ή μη με αποφάσεις των οργάνων της πολιτείες κι όχι από γνώμες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λύση που πρότεινε τελικά ο κ. Οικονόμου ήταν οι επικεφαλής των φορέων να επιδιώξουν έναν δίαυλο επικοινωνίας σε ζητήματα που άπτονται βασικών θεσμικών οργάνων της Πολιτείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.