ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Λ.Αυγενάκης: «Χτίζουμε την ελληνική αγροτική οικονομία του αύριο»

Το μήνυμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας

Λ.Αυγενάκης: «Χτίζουμε την ελληνική αγροτική οικονομία του αύριο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε πως «εργαζόμαστε σκληρά για μια αγροτική παραγωγή που θα εξασφαλίζει την επιβίωση του πλανήτη για τις επόμενες γενιές».

Όπως τόνισε «η δημιουργία ενός νέου βιώσιμου μοντέλου παραγωγής που προστατεύει τα τοπικά οικοσυστήματα και διασφαλίζει την τροφική επάρκεια, είναι ο διπλός στόχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» υπογραμμίζοντας «Στηρίζουμε τους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς μας! Χτίζουμε την ελληνική αγροτική οικονομία του αύριο».

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη: «Η Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας, είναι ημέρα αφύπνισης για την προστασία της πλούσιας ζωής του πλανήτη μας. Η βιοποικιλότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό για την υγεία του περιβάλλοντος. Κάθε είδος της χλωρίδας και της πανίδας, όσο μικρό και αν είναι έχει τον δικό του πολύτιμο ρόλο στην αλυσίδα της ζωής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κλιματική αλλαγή δεν είναι απειλή του αύριο. Οι πιο σοβαρές επιπτώσεις της βρίσκονται προ των πυλών, ήδη σημαντικό ποσοστό των ειδών ζώων και φυτών του πλανήτη απειλούνται με εξαφάνιση», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.