ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Μπακογιάννη: «Αφίσα για το Δελφινάριο τα όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ»

«Ο δε Κασσελάκης έλαβε το μήνυμα ότι το λάθος του ήταν ότι έδειξε το σπίτι του και ζήτησε συγνώμη» ανέφερε

Ν.Μπακογιάννη: «Αφίσα για το Δελφινάριο τα όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ»

Για τις εκλογές της Κυριακής και τα μηνύματα που πήραν τα κόμματα, αναφέρθηκε η βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι όλα τα κόμματα έπρεπε να πάρουν ένα μήνυμα από αυτές τις εκλογές, το οποία το διάβασε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ποιο είναι το μήνυμα; Ότι ένα τεράστιος αριθμός Ελλήνων απείχε. Ποσοστιαία απείχαν περισσότεροι νεοδημοκράτες. Απείχαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, απείχαν και από το ΠΑΣΟΚ. Τελικά αυτό το μήνυμα το πήραν όλοι, το διάβασε όμως μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Ευτυχώς για εμάς αυτός που διάβασε το μήνυμα είναι ο πρωθυπουργός».

Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην Κεντροαριστερά και στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «είναι πραγματικά θλιβερό αυτό στην κεντροαριστερά. Εγώ δεν το έχω ξαναζήσει. Έχει πλήρως απομυθοποιηθεί».

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα της ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ που έχουν θέσει στελέχη του κόμματος, κάνοντας λόγο για ένα ατελείωτο δελφινάριο. «Στα άλλα δύο κόμματα, ο μεν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν πήρε κανένα μήνυμα, το πήρε ένα ατελείωτο δελφινάριο στο οποίο έχω χάσει τον αριθμό, καθώς τα ¾ της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι υποψήφιοι αρχηγοί. Αυτό που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο. Ο δε Κασσελάκης έλαβε το μήνυμα ότι το λάθος του ήταν ότι έδειξε το σπίτι του και ζήτησε συγνώμη. Όλο αυτό μαζί είναι απογοητευτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «ο κόσμος δεν πίστεψε στις παροχές που έταξαν Ανδρουλάκης και Κασσελάκης γιατί έχει καεί», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.