ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Ρωμανός: «Ο Σ.Κασσελάκης δεν έμαθε να γράφει σωστά ούτε το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Ν.Ρωμανός: «Ο Σ.Κασσελάκης δεν έμαθε να γράφει σωστά ούτε το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός σχολίασε το ορθογραφικό λάθος που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στην αναγραφή του ονόματος της Goldman Sachs.

Αναφερόμενος στην τελευταία ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της οποίας ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση, ο Ρωμανός σημειώνει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ:

«Επειδή είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σοβαρά στη σημερινή ανακοίνωση-επίθεση του κ. Κασσελάκη, σημειώνουμε μόνο τα εξής:

Δεν κατάλαβε τι είπε ο Πρωθυπουργός. Δεν κατάλαβε τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα σε tweet του είχε γράψει λάθος το όνομα της Goldman Sachs, γράφοντας συγκεκριμένα «Goldman Sacks».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.