ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Ρωμανός: «Στόχος είναι η αυτοδυναμία και το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή»

«Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια να πείσεις τους ψηφοφόρους» είπε

Ν.Ρωμανός: «Στόχος είναι η αυτοδυναμία και το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή»

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, τόνισε σήμερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι «ο στόχος είναι η αυτοδυναμία και το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή».

Ειδικότερα, ο Νίκος Ρωμανός, υπογράμμισε σήμερα πως η ΝΔ είναι η μόνη που έχει έναν πολύ καθαρό στόχο και μια πολύ ξεκάθαρη πρόταση.

«Ο αγώνας για τις επόμενες κάλπες έχει ξεκινήσει ήδη από χθες και έχει ξεκινήσει από το μηδέν» είπε ο κ. Ρωμανός, εξηγώντας ότι «γιατί από το μηδέν θα γεμίσουν οι κάλπες ξανά σε έναν μήνα περίπου».

Ρωμανός: Ξεκινάει νέος αγώνας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, «ουσιαστικά ξεκινάει ένας νέος αγώνας. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια να πείσεις τους ψηφοφόρους και ξεκινάει μία προσπάθεια στην οποία έχεις πολύ μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες σου. Γιατί, αν κάτι άλλαξε εν πάση περιπτώσει, αν κάτι μας είπε αυτό το μήνυμα που εστάλη από τους πολίτες προχθές είναι ακριβώς αυτό». Και συμπλήρωσε: «Άρα, είναι το ακριβώς αντίθετο από την αλαζονεία, γιατί είναι μία πολύ μεγαλύτερη ευθύνη και να απευθυνθούμε εκ νέου σε όλους και να τους πείσουμε για το πρόγραμμά μας και να αναδείξουμε αυτό το πρόγραμμα, να το ξετυλίξουμε σε αυτόν το χρόνο που μας απομένει και πολύ περισσότερο την επόμενη μέρα να το υλοποιήσουμε με σοβαρότητα όπως θεωρούμε ότι κάναμε την προηγούμενη τετραετία αλλά ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο τολμηρά και πιο αποτελεσματικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.