ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΝΔ για Βαρεμένο: «Ακραία σεξιστική επίθεση στην Άννα Καραμανλή – Ντροπή για τον πολιτικό μας κόσμο»

«Θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της ΧΑ» λέει το κόμμα σε ανακοίνωσή του

ΝΔ για Βαρεμένο: «Ακραία σεξιστική επίθεση στην Άννα Καραμανλή – Ντροπή για τον πολιτικό μας κόσμο»

Ανακοίνωση για την επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή στο τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ εξέδωσε η ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική και ανέφερε πως θυμίζει αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα την χαρακτήρισε ντροπή και τη συνέδεσε με το τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Γιώργο Βαρεμένο

Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίθεση Γιώργου Βαρεμένου στην Αννα Καραμανλή

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, ο οποίος άρπαξε μία φωτογραφία από τα χέρια της και στη συνέχεια της την πέταξε πίσω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.