ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ: «Οι Έλληνες θέλουν να μάθουν για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σ.Κασσελάκη» σχολιάζουν πηγές του κόμματος

«Να δώσουν σαφείς απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις» λένε

ΝΔ: «Οι Έλληνες θέλουν να μάθουν για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σ.Κασσελάκη» σχολιάζουν πηγές του κόμματος

Πηγές της ΝΔ δηλώνουν σήμερα ότι «δεν ξέρουμε εάν και κατά πόσο “ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος”, όπως δήλωσε απόψε (17/3/24) η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην γεμάτη εκνευρισμό και συκοφαντίες ανακοίνωσή της».

«Το σίγουρο είναι ότι οι Έλληνες θέλουν να μάθουν για τον κύριο Κασσελάκη και για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Γι’ αυτό την καλούμε να δώσει σαφείς απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις, σχετικά με τις περίεργες διαδρομές χρήματος του Προέδρου που εκπροσωπεί» προσθέτουν οι πηγές της ΝΔ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγουν:

«Ενώ μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι ο Πρόεδρός της δεν έχει εταιρείες στην Πολιτεία του Delaware, σήμερα μάθαμε ότι στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν φορολογικοί παράδεισοι. Την καλούμε να κάνει μια απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο και να ενημερωθεί σχετικά με τους «φορολογικούς παραδείσους» στην Πολιτεία Delaware των ΗΠΑ. Θα τα βρει όλα πολύ εύκολα γιατί, όπως καυχήθηκε, ξέρει καλά αγγλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πάλι δυσκολεύεται με τη διαδικτυακή αναζήτηση, μπορεί απλά να ρωτήσει τον Πρόεδρό της μήπως και δοθούν απαντήσεις στους πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.