Βαριές καταγγελίες από τον πρώην γραμματέα Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ

Σαφείς κατηγορίες ότι νοθεύτηκε το εκλογικό αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2016 προκειμένου να αναδειχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος του κόμματος, εξαπέλυσε ο τ. γραμματέας Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ επί προεδρίας Κ.Καραμανλή, Νίκος Καραχάλιος.

Αποκάλυψε ότι ακόμα «εκκρεμεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης αγωγή/μήνυση της Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της εταιρίας που ανέλαβε να διαχειριστή ην εκλογική διαδικασία» και διερωτάται «αν η παρούσα Διοίκηση έχει υποστηρίξει την κίνηση ή αδρανεί καθώς όταν συζητήθηκε η αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας 4 χρόνια μετά (Δεκέμβριος 2019) η ΝΔ που ήδη είχε γίνει κυβέρνηση δεν έστειλε καν μάρτυρα»!

Και σημειώνει ακόμα για την διαδικασία την οποία θεωρεί ότι νόθευσε το τελικό αποτέλεσμα:

«Με την κάθοδο 3 υποψηφίων ήταν πιστεύω πως καθιστούσαν σχεδόν αδύνατη την εκλογή Μεϊμαράκη από τον πρώτο γύρο. Έτσι θα κέρδιζαν δύο εβδομάδες ίντριγκας και υπόγειων συμμαχιών.

Για να κατέβει όμως ο 3ος (ο Άδωνις), παραβιάστηκαν οι κανόνες αφού η υποψηφιότητα ήταν εκπρόθεσμη…

Για λόγους σεβασμού στη μνήμη αυτού που έβαλε την 50η υπογραφή για τον Άδωνι δεν θα αναφερθώ ούτε βέβαια στο όνομα ούτε στην επαγγελματική ενασχόλησή του.

Εξ αυτών όμως τεκμαίρεται η στήριξη πανίσχυρων οικονομικών και μιντιακών παραγόντων .

Η εκλογική επιτροπή συστηματικά αγνόησε την επιτήρηση της προόδου του έργου το οποίο είχε ανατεθεί στην μικρή και σχετικά άπειρη εταιρία INFOSOLUTIONS.

Η εκλογική επιτροπή στις 6 πμ της ίδιας της ημέρας των εκλογών δεν είχε παραδώσει πλήρεις καταλόγους μελών ΚΕΦΕ για να γίνει η ενσωμάτωσή τους!

 Δεν είχε στείλει καν όλα τα απαραίτητα tablets για την καταγραφή των αποτελεσμάτων στους σντιπροσώπους.

Δεν είχε μεριμνήσει να δοθούν 2 (!) γραμμές internet να διασυνδεθούν τα κεντρικά της Συγγρού με τα γραφεία της εταιρείας. Με αφορμή την εκλογική «νοθεία»:

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι, όταν «έπεσε το σύστημα». Εκείνη τη στιγμή ο Μεϊμαράκης φέρεται να προηγείτο με ποσοστό 56%!!!

Ενέγραψαν μαζικά και παρατύπως κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ μέλη στη ΝΔ.

Ο ίδιος ο σημερινός Υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος μάλιστα μάλλον ψήφισε παράτυπα, αφού εξακολουθούσε να είναι μέλος του ΚΙΝΑΛ! Επίσης άφησε σχετικές αιχμές σε άρθρο του και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα!

Η VODAFONE νομίζω δεν έκανε νοθεία στην καταγραφή των αποτελεσμάτων του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου. Αλλά έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση της παρουσίας της Vodafone σε κάθε αρνητικό κομβικό σημείο της πορείας της ακηδεμόνευτης Κεντροδεξιάς:

Πτώση το 1993, υποκλοπές κλπ.

Ένας πολιτικός γόνος, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μόλις 115.162 ψήφους «δικούς του», εκ των οποίων το 1/3 ήταν σημιτικοί εισοδιστές , ούτε καν το 1/3 των συμμετεχόντων στις εκλογές (πήρε μόλις 28,50%) κατάφερε να αλλοιώσει τη βούληση ενός ολόκληρου κόμματος»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!