ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Αλέξης Πατέλης ανέβασε βίντεο στο TikTok για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Όπως αναφέρει, η πρώτη χώρα που νομοθέτησε τον γάμο ομοφύλων ήταν η Ολλανδία το μακρινό 2001

Ο Αλέξης Πατέλης ανέβασε βίντεο στο TikTok για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Βίντεο στο TikTok σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και το τι ισχύει στην Ευρώπη καθώς και στις υπόλοιπες ηπείρους ανέβασε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Όπως αναφέρει, η πρώτη χώρα που νομοθέτησε τον γάμο ομοφυλόφιλων ήταν η Ολλανδία το μακρινό 2001. Ακολούθησαν το Βέλγιο, ο Καναδάς η Ισπανία και η Νότια Αφρική ενώ στη συνέχεια υπήρξαν κι άλλες. Συνολικά, έχει νομοθετηθεί σε 36 χώρες στις πέντε ηπείρους, εκ των οποίων οι 20 είναι στην Ευρώπη και από αυτές, οι 15 στην ΕΕ.

Δείτε το βίντεο του Αλέξη Πατέλη:

@alexdunujlc

Ποσες και ποιες χωρες εχουν ισοτητα στον γαμο και στην υιοθεσια? #λοατκι #lgbt #marriageequality #ισοτηταστονγαμο #ισοτητα #μητσοτακης #ομοφυλοφιλια #greece #gaymarriage #ελλαδα

♬ original sound – Alex Patelis

Σχετικά με τα στοιχεία για την υιοθεσία των παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, οι χώρες που το επιτρέπουν είναι περισσότερες σε σχέση με τις χώρες που επιτρέπουν τον γάμο καθώς οι χώρες που επιτρέπουν την υιοθεσία, είναι 39.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια κάποια έρευνα για επιπτώσεις στην ψυχική υγεία αυτών των παιδιών δεν μας έχουν δείξει από την κυβερνητική παράταξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.