ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Φρέντι Μπελέρης θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Τι αναφέρουν πληροφορίες από την πλευρά των συγγενών του

Ο Φρέντι Μπελέρης θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Ο Φρέντι Μπελέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η απόφαση-κόλαφος της αλβανικής δικαιοσύνης -της αλβανικής κυβέρνησης ουσιαστικά, σύμφωνα με βάσιμες εκτιμήσεις- για την καταδίκη του Φρέντι Μπελέρη σε δύο χρόνια φυλάκιση, προκειμένου να μην αναλάβει τη δημαρχία της Χειμάρρας, έχει διαταράξει σε σημαντικό βαθμό τις σχέσεις της χώρας μας με την γείτονα.

Παρά τις πιέσεις, το ψήφισμα καταδίκης της αλβανικής κυβέρνησης από το ευρωκοινοβούλιο, και τη διατάραξη των διεθνών σχέσεων, που επηρεάζει και την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας, όσο και παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος είναι αθώος, όπως φαίνεται ο Έντι Ράμα βάζει πάνω από όλα τον προσωπικό του σχεδιασμό για την Χειμάρρα, που αποτελεί κοιτίδα του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Η κυβέρνηση ωστόσο φαίνεται ότι βρήκε έναν άλλον τρόπο για να «επαναφέρει» τον Φρέντι Μπελέρη στην πολιτική, και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο, αυτό του ευρωκοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ που επικαλείται την πλευρά των συγγενών του Μπελέρη, αυτός θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια έντονα συμβολική και όχι μόνο ενέργεια στήριξης, στον φυλακισμένο εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.