ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε Άρτα, Λακωνία, αλλά και Ρόδο θα ταξιδέψουν στελέχη της ΝΔ

Το πρόγραμμά τους

Σε Άρτα, Λακωνία, αλλά και Ρόδο θα ταξιδέψουν στελέχη της ΝΔ

Περιοδείες σε νομούς της Ελλάδας, θα πραγματοποιήσουν κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας και αυτή την εβδομάδα.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό ‘Αρτας στην οποία θα συμμετάσχουν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης, ‘Αννα Ευθυμίου, Γιώργος Κωτσός.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, o γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, μαζί με το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν τον νομό Λακωνίας. Στην επίσκεψη θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 24 Ιουνίου, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Παιδείας ‘Αγγελος Συρίγος, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, η γενική γενική Γραμματέας Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου καθώς και οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης, Γιάννης Μελάς, Κατερίνα Μονογυιού θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη Ρόδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.