ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θ.Ρουσόπουλος: «Η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μόνο αν η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρή»

Τι είπε ο βουλευτής της ΝΔ για τις εκλογές

Θ.Ρουσόπουλος: «Η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μόνο αν η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρή»

Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών Θοδωρής Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στα δύο σενάρια για την επομένη των εκλογών.

Την εκτίμησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει το σχηματισμό κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ μόνο εάν η ΝΔ έχει μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική – Συμμαχία στις κάλπες της απλής αναλογικής εξέφρασε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα στο βόρειο τομέα.

Μιλώντας στο Κόκκινο ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε πως τα πράγματα θα διαμορφωθούν πολύ διαφορετικά στην περίπτωση που η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα βρεθεί στις 3-4 μονάδες κι αλλιώς εφόσον είναι πολύ μικρή. Κατά τη γνώμη του η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα με διαφορά, επομένως με βάση αυτό το σενάριο δεν θα χρειαστεί να γίνει συζήτηση για συνεργασίες και θα οδηγηθούμε σε δεύτερες εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία.

Ένα δεύτερο σενάριο κατά τον κ. Ρουσόπουλο είναι να αναδειχθεί πρώτη η ΝΔ αλλά με πολύ μικρή διαφορά επομένως κατά τον ίδιο είναι πιθανό ο κ. Μητσοτάκης να συζητήσει με κάποιο από τα κόμματα αφού λάβει την εντολή να την κρατήσει κάποιες ώρες κι εφόσον διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν συναινέσεις να την παραδώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ποτέ δεν ήμασταν εναντίον των συνεργασιών, πάντα όμως είμαστε υπέρ των αυτοδύναμων κυβερνήσεων” ανέφερε επιμένοντας ότι η ΝΔ θα απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ μόνο εάν είναι μικρή η διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.