ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Αριστερά: «Η κυβέρνηση ούτε τους αγρότες έπεισε, ούτε καθησύχασε τους πολίτες της Θεσσαλίας»

«Εκπρόσωποι των αγροτών χαρακτηρίζουν ως "ψίχουλα" και "εμπαιγμό" τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Βουλή»

Νέα Αριστερά: «Η κυβέρνηση ούτε τους αγρότες έπεισε, ούτε καθησύχασε τους πολίτες της Θεσσαλίας»

Πηγές της Νέας Αριστεράς, σχετικά με την πρωινή συζήτηση στη Βουλή για τους αγρότες, αναφέρουν πως «ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να μετατρέψει την απάντηση του στην ερώτηση του Αλέξη Χαρίτση σε σόου που θα του έδινε διέξοδο από την δίκαιη οργή του αγροτικού κόσμου».

Προσθέτουν ότι «αυτό το έκανε υποτιμώντας την Θεσσαλία, την αποκατάσταση των πληγέντων, την θωράκιση της και το αναγκαίο στρατηγικό σχέδιο μακράς πνοής». Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ότι «όπως φαίνεται όμως, ούτε τους αγρότες στα μπλόκα έπεισε, ούτε καθησύχασε τους πολίτες της Θεσσαλίας».

Αναφέρουν ως προς αυτό ότι εκπρόσωποι των αγροτών χαρακτηρίζουν ως «ψίχουλα» και «εμπαιγμό» τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, «θα κρατήσει ψηλά το θέμα της Θεσσαλίας, όπου σύντομα θα ξαναβρεθεί και φυσικά το ζήτημα των αγροτικών διεκδικήσεων που θα βρεθούν στο επίκεντρο της επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη και στην έκθεση Agrotica».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.