ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα Αριστερά: Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέλαβε διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος (φώτο)

Η σχετική ανάρτηση του Α.Χαρίτση

Νέα Αριστερά: Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέλαβε διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος (φώτο)

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς και συναντήθηκε στη Βουλή με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στη Νέα Αριστερά τον φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη εναλλακτική διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

Τώρα είναι η ώρα της συνενωσης δυνάμεων. Τώρα είναι η ώρα της ενεργού συμμετοχής.

Όπως συμφωνησαμε, ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας τον κρίσιμο ρόλο του Υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς. Γαβριήλ, καλώς ήρθες» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης μετά το πέρας της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης είπε στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι».

Ο Γ. Σακελλαρίδης απήθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

«Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε: «Θα το δούμε. Ολα στον καιρό τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειωτέον ότι ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της διακυβέρνησης Τσίπρα, αποχώρησε από τους πρώτους μήνες της θητείας του το 2015, ενώ στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.