ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χιονοστιβάδα» το σκάνδαλο Πάτση: Παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γ.Κωνσταντόπουλος για τις κομπίνες

Πληροφορίες σχετικά με την δράση του διαγραφέντος βουλευτή - Οι πολίτες υποφέρουν και οι βουλευτές της ΝΔ «παρτάρουν» με αναθέσεις έργων και εκατομμύρια «σκοτεινά» ευρώ

«Χιονοστιβάδα» το σκάνδαλο Πάτση: Παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γ.Κωνσταντόπουλος για τις κομπίνες

Χιονοστιβάδα πλέον οι αποκαλύψεις για την δράση του κυκλώματος των δανείων και των χρηματοδοτήσεων βουλευτών της ΝΔ: Πριν λίγο υπέβαλε την παραίτησή του «για λόγους ευθιξίας» στην υπόθεση Πάτση, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, ο νεοδημοκράτης Γιώργος Κωνσταντόπουλος, λόγω των απευθείας αναθέσεων σε δύο χρόνια μέσω ΕΛΤΑ. 

Σημειώνεται ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ηλιόπουλος είχε δηλώσει ότι:«Ο κ. Πάτσης όχι μόνο πλουτίζει από κόκκινα δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους έναντι 4,3 εκατ. ευρώ, που δεν μπορεί να δικαιολογήσει από το πόθεν έσχες του, αλλά εμφανίζεται να έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις σε δύο χρόνια από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ πάνω από 1 εκατ. ευρώ για νομικές συμβουλές.

Το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα από τους «άριστους» του κ. Μητσοτάκη δεν έχει προηγούμενο.

Η αποπομπή των κ. Πιερρακάκη και Πάτση είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει. Μετά, περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης γιατί καλύπτει τόσες μέρες το πλιάτσικο των εκλεκτών του».

Γενικά μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν μετά την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Α.Πάτση, καθώς αποκαλύπτεται ότι μπορεί στην εταιρεία να υπάρχει και… συγγενής υπουργού!

Έτσι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Πάτση να είναι συνέταιρος σε εταιρεία με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1584863263929819138?s=20&t=BhtqjDtRGH-JetqX5-tqPg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.