ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Αριστερά για Ν.Κεραμέως: «Να τοποθετείται δημοσίως με λιγότερο θράσος»

Έντονη η αντίδραση της Νέας Αριστεράς στις δηλώσεις της Ν.Κεραμέως για την επιστολική ψήφο

Νέα Αριστερά για Ν.Κεραμέως: «Να τοποθετείται δημοσίως με λιγότερο θράσος»

Η Νέα Αριστερά αντέδρασε στις δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, η οποία δήλωσε σήμερα πως «η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο».

«Όταν έχει υπάρξει μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτών, καλό θα ήταν η υπουργός Εσωτερικών να τοποθετείται δημοσίως με λιγότερο θράσος», συνέστησε η Νέα Αριστερά στην Ν. Κεραμέως.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Νέα Αριστερά αναφέρει τα εξής: «Όταν έχει υπάρξει μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτών, καλό θα ήταν η υπουργός Εσωτερικών να τοποθετείται δημοσίως με λιγότερο θράσος. Η κ. Κεραμέως στις σημερινές της δηλώσεις έσπευσε να υποκαταστήσει την εισαγγελική έρευνα που είναι σε εξέλιξη και να κατηγορήσει την αντιπολίτευση ότι υπονομεύει την επιστολική ψήφο. Η μόνη που υπονομεύει διαρκώς την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και στην δημοκρατία είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλήθεια, θεωρεί η υπουργός Εσωτερικών ότι με την απόσυρση της κ. Ασημακοπούλου, την παραίτηση του ανθρώπου του Μαξίμου στο Υπουργείο, ενός μεσαίου στελέχους της Ν.Δ. και μια εσωτερική έρευνα, η υπόθεση έκλεισε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρωθυπουργός αλλά και η κ. Κεραμέως ως αρμόδια υπουργός οφείλουν να απαντήσουν: Είναι βέβαιοι ότι η διαρροή προσωπικών δεδομένων αφορά μόνο στους εγγεγραμμένους του 2023; Εκτός από την κ. Ασημακοπούλου, ποιοι άλλοι έχουν λάβει παρανόμως προσωπικά δεδομένα πολιτών και πως τα χρησιμοποιήσαν; Γιατί ο κ. Βορίδης, πρώην υπουργός Εσωτερικών, από την πρώτη στιγμή υπερασπίστηκε την ευρωβουλευτή της Ν.Δ.; Και μία συμβουλή: Τη φράση “θα πέσει άπλετο φως” ας τη χρησιμοποιούν με περισσότερη φειδώ στην κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων, της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και του κουρελιάσματος του Κράτους Δικαίου. Χάνουν και οι λέξεις το νόημά τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.