ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Καραχάλιος: «Ο Κ.Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για την καρέκλα του»

«Η Μαδρίτη 2 του Μητσοτάκη είναι χειρότερη από τη Μαδρίτη 1 του Σημίτη»

Νίκος Καραχάλιος: «Ο Κ.Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για την καρέκλα του»

Μια χειμαρρώδη και άκρως αποκαλυπτική ραδιοφωνική συνέντευξη παραχώρησε ο επικεφαλής του Forum2020.gr, Νίκος Καραχάλιος, ενός εκ των πρωτεργατών του νέου κινήματος “ΓΑΛΑΖΙΟΙ”, στο δημοσιογράφο Αργύρη Ντινόπουλο του Elladafm 94,3 το πρωί της Δευτέρας.

Οι απαντήσεις που έδωσε στις σχετικές ερωτήσεις προκάλεσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έδωσαν ειδήσεις και έγιναν αφορμή για έναν μεγάλο διαδικτυακό διάλογο.

Ο κ. Καραχάλιος τόνισε την οργή των πολιτών κάθε φορά που φτάνουν στα νοικοκυριά οι αυξήσεις των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση προκαλεί ιλίγγους, και η κυβέρνηση παραμένει θεατής. Καταντήσαμε να είμαστε πρωταθλητές της ακρίβειας με μισθούς πείνας!

Ο Νίκος Καραχάλιος αναφέρθηκε επίσης στα τελευταία γεγονότα όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά, λέγοντας πως η Μαδρίτη 2 του Μητσοτάκη είναι χειρότερη από τη Μαδρίτη 1 του Σημίτη.

Τέλος ο Νίκος Καραχάλιος είπε: Τι άλλο θα κάνουμε; Θα το δείτε πολύ σύντομα. Από τον καναπέ θα σηκωθούν να στηρίξουν τους “Γαλάζιους” γιατί ο Μητσοτάκης νοιάζεται μόνο για την καρέκλα του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.