ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νόνη Δούνια για λιποθυμία στη Βουλή: «Ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεών μου»

«Ήταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με την πίεση τη ψυχολογική, την κούραση, την αϋπνία»

Νόνη Δούνια για λιποθυμία στη Βουλή: «Ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεών μου»

Αναστάτωση επικράτησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως σας αναφέραμε στο pronews.gr, έχασε τις αισθήσεις της η Νόνη Δούνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής ένιωσε μια αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις ανησυχώντας τους συναδέλφους της.

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των βουλευτών η Νόνη Δούνια μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στο ιατρείο της Βουλής και ανέκτησε τις δυνάμεις της και είναι καλά στην υγεία της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και δήλωσε πως «ήταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με την πίεση τη ψυχολογική, την κούραση, την αϋπνοία».

«Ίσως υπερέβαλα λίγο των δυνάμεών μου», είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, οπότε όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους σου και να αφήσεις και λίγο χρόνο για εσένα, όλα πολλές φορές δεν χωράνε», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.