ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ντ.Μπακογιάννη: «Υπαρκτό το σενάριο της “κυβέρνησης των ηττημένων” παρά τα όσα λέει ο Τσίπρας»

«Οι ψηφοφόροι έχουν όλα τα στοιχεία, την εμπειρία και τα βιώματα τι σημαίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τι σημαίνει ΝΔ»

Ντ.Μπακογιάννη: «Υπαρκτό το σενάριο της “κυβέρνησης των ηττημένων” παρά τα όσα λέει ο Τσίπρας»

Η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, έστειλε το μήνυμά της για την εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζοντας τη σημασία τους για την πορεία της Ελλάδας κατά τα επόμενα χρόνια.

«Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει την κάλπη της 21ης Μαΐου υπεύθυνα και σοβαρά. Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμες γιατί θα καθορίσουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα, θα καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια.

Δεν είναι μία από τις πολλές κάλπες, δεν είναι πρόβα εκλογών, δεν πάμε να κάνουμε πειραματισμούς, όπως πειραματίζεται η αντιπολίτευση. Είναι η σημαντική εθνική κάλπη.

Όπως γνωρίζετε εμείς δεν πιστεύουμε στην απλή αναλογική διότι θεωρούμε ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερό τιμόνι. Από εκεί και πέρα όμως ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη θα τηρήσουμε την συνταγματική τάξη.

Θα ακολουθήσουμε τις συνταγματικές διαδικασίες και θα σταθούμε υπεύθυνα απέναντι στους πολίτες και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας θα είναι μια εντολή για εμάς αλλά και ένα μήνυμα για την αντιπολίτευση».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα τηρήσει τη συνταγματική τάξη, ενώ σημειώνει πως είναι υπαρκτό σενάριο αυτό της «κυβέρνησης των ηττημένων», παρά τις σχετικές διαψεύσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται στο πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και στα ελληνοτουρκικά, ενώ στέλνει το μήνυμά της στους ψηφοφόρους της εκλογικής της περιφέρειας στα Χανιά.

«Θα τους έλεγα ότι είναι σημαντικό, είναι κρίσιμο να ψηφίσουν. Η αναποφασιστικότητα τους να μην γίνει όπλο στα χέρια κάποιων που επιχειρούν να μας γυρίσουν πίσω. Να αναρωτηθούν, σε τι συνθήκες και με ποιον πρωθυπουργό μπορεί η χώρα μας να συνεχίσει να διασφαλίζει μια σταθερή και αναπτυσσόμενη οικονομία, με κοινωνικές και ανταποδοτικές πολιτικές που είναι δίκαιες και ρεαλιστικές.

Αν η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα είναι η υπευθυνότητα, η σταθερότητα και η αξιοπιστία, τότε η επιλογή της 21ης Μαΐου είναι μία και είναι η Νέα Δημοκρατία.

Αν οραματίζονται μια χώρα δυνατή, καινοτόμα, τολμηρή, που δημιουργεί ευκαιρίες, που αλλάζει και βελτιώνεται, σπάει τα καλούπια του παρελθόντος, που δεν κοιτάει πίσω σε εποχές περασμένες, αλλά μπροστά και συνδιαμορφώνει το αύριο σε ευρωπαϊκό επίπεδο με πραγματική ηγεσία, τότε η επιλογή τους πρέπει να είναι Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν τους ζητάω να ψηφίσουν τυφλά την Νέα Δημοκρατία, γιατί δεν κάνει λάθη ή γιατί έχει όλες τις απαντήσεις. Τους παροτρύνω όμως να σκεφτούν τα τελευταία χρόνια, να τα βάλουν κάτω και να τα αξιολογήσουν με καθαρό μυαλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν όλα τα στοιχεία, την εμπειρία και τα βιώματα τι σημαίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τι σημαίνει κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Σε ένα μήνα από τώρα θα κληθούν να επιλέξουν. Επιλέγουν για εκείνους, για την επόμενη γενιά, για την πατρίδα», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.