ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α.Γεωργιάδης είπε ότι οι υπουργοί πρέπει να λένε ψέματα στην Βουλή για την ασφάλεια των Μεταφορών για να μην ανησυχούν οι πολίτες!

Όμως ο Κ.Α.Καραμανλής απαίτησε να του ζητήσουν συγγνώμη που τον ρώτησαν αν τίθεται θέμα ασφάλειας!

Ο Α.Γεωργιάδης είπε ότι οι υπουργοί πρέπει να λένε ψέματα στην Βουλή για την ασφάλεια των Μεταφορών για να μην ανησυχούν οι πολίτες!

Ο υπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμφανίστηκε στο Blue Sky και για να υπερασπιστεί τον παραιτηθέντα υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή που μία βδομάδα νωρίτερα παρουσιαζόταν ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ως εγγυητής της ασφάλειας των επιβατών στα τρένα, προχώρησε σε ασύλληπτες δηλώσεις λέγοντας ότι δεν μπορούσε να πει στη Βουλή, μια βδομάδα πριν την τραγωδνία, ότι δεν είναι ασφαλή τα τρένα γιατί τότε δεν θα έμπαινε κανείς!

Με λίγα λόγια ο Α.Γεωργιάδης είπε ότι οι υπουργοί πρέπει να λένε ψέματα στην Βουλή για την ασφάλεια των Μεταφορών για να μην ανησυχούν οι πολίτες!

Ωραία πολιτική σκέψη…

Αντί να πάρει μία σαφή απόσταση από την αμίμητη φράση του υπουργού Μεταφορών και την έκφραση «Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα» και εμφανώς σε αμηχανία, είπε: «Είσαι ο υπουργός Μεταφορών, μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ότι ‘ναι, έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα’;»

Και συνέχισε υποστηρίζοντας: «Μα αν το πεις αυτό δεν θα μπει αύριο άνθρωπος μέσα».

Αφού αντιλήφθηκε τι έχει πει, μετά από την παρέμβαση των δημοσιογράφων, έσπευσε να ρίξει τους τόνους λέγοντας: «Εντάξει, δε θέλω να αντιδικήσω σε αυτό».

Και μετά έσπευσε να… ανασκευάσει,λέγοντας: «Είναι πιθανόν ο υπουργός Μεταφορών να σκέφτηκε ότι αν εγώ πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα αύριο τα τρένα δεν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα».

Μόνο που μία βδομάδα μετά η χώρα έζησε μία ανείπωτη τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζήτημα εδώ όμως δεν είναι μόνο η ασφάλεια των σιδηροδρόμων αλλά και το ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ.Α.Καραμανλής απαίτησε να του ζητήσουν συγγνώμη που τον ρώτησαν αν τίθεται θέμα ασφάλειας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.