ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Α.Χαρίτσης «άνοιξε μέτωπο» με τον Α.Τσίπρα: Τον χαρακτηρίζει ως «αναπαλαίωση»

«Βεβαίως, όλοι κουβαλάμε την κληρονομιά μας»

Ο Α.Χαρίτσης «άνοιξε μέτωπο» με τον Α.Τσίπρα: Τον χαρακτηρίζει ως «αναπαλαίωση»

Ο Αλέξης Χαρίτσης, μόλις ένα 24ωρο μετά την «επίσημη πρώτη» της Νέας Αριστεράς και λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ως «αναπαλαίωση». Με μια δήλωση που ανοίγει μέτωπο με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με το «καλημέρα» στο νέο κόμμα.

Ο Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξη σε ραδιοσταθμό ρωτήθηκε, λοιπόν, τι συνδέουν τον «πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ» με την παρουσία και την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και εάν το κόμμα «Νέα Αριστερά» είναι ανοιχτό στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Χαρίτσης με μια άστοχη δήλωση απάντησε:

«Το κόμμα μας είναι μια νέα προσπάθεια. Δεν θέλουμε την αναπαλαίωση του ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Βεβαίως, όλοι κουβαλάμε την κληρονομιά μας», όπως είπε το μέχρι πρότινος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η απάντηση του Αλέξη Χαρίτση:

«Το κόμμα μας είναι μια νέα προσπάθεια, δεν θέλουμε την αναπαλαίωση του παλιού ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, όλοι μας κουβαλάμε την κληρονομιάς μας, κουβαλάμε και την πορεία μας σε αυτό το χώρο για πάρα πολλά χρόνια, τον χτίσαμε αυτό το χώρο εδώ και είκοσι χρόνια από εκεί και πέρα όμως κάνουμε μια νέα προσπάθεια και μια νέα αρχή με τη Νέα Αριστερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζητούμενο για εμάς είναι να συνενώνουμε δυνάμεις με συλλογικότητες με πολίτες, με κινήσεις από το χώρο της οικολογίας, το χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Αυτό είναι το στοίχημα για εμάς από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα είναι τέτοια η δυναμική των πραγμάτων που δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν σοβαρές προβλέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.