Ο.Γεροβασίλη: «Αντί για προσλήψεις καθηγητών στα ΑΕΙ, η κυβέρνηση θα μειώσει κι άλλο τους φοιτητές»

Η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό της πτώσης του φοιτητή από παράθυρο του ΑΠΘ

Ο.Γεροβασίλη: «Αντί για προσλήψεις καθηγητών στα ΑΕΙ, η κυβέρνηση θα μειώσει κι άλλο τους φοιτητές»

Δεν άφησε ασχολίαστο η Όλγα Γεροβασίλη το τραγικό περιστατικό του φοιτητή που έπεσε, χθες, από το παράθυρο του ΑΠΘ, επειδή στην αίθουσα ήταν υπεράριθμοι φοιτητές.

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη συζήτηση επί του προσχεδίου του κρατικού Προϋπολογισμού 2023, τόνισε ότι «η ΝΔ φέρνει τη χειρότερη εκδοχή» για κάθε θέμα. «Δηλαδή, αντί για προσλήψεις καθηγητών, επειδή δεν φτάνουν, να μειωθούν οι φοιτητές!»

Αναλυτικά:

«Ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στο ορεινό χωριό Ανθηρό Αργιθέας όταν του παραπονέθηκαν οι μαθητές ότι δεν έχουν θέρμανση απάντησε… έχετε όμως διαδραστικούς πίνακες!», είπε αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Και με αφορμή το τραγικό περιστατικό του φοιτητή που έπεσε από το παράθυρο στη Νομική του Αριστοτελείου, σε συνθήκες συνωστισμού από την σύμπτυξη κλιμακίων, ελλείψει καθηγητών, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, λέγαμε με συνεργάτες χαριτολογώντας ότι η Κυβέρνηση αντί να βρει λύση και να προσλάβει καθηγητές θα βρει ευκαιρία να μιλήσει για λιγότερους εισακτέους».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν προλάβαμε να το πούμε και βγήκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ και είπε ότι το πρόβλημα είναι ότι «δεν υπάρχει σύμπνοια του πολιτικού κόσμου για την ελάχιστη βάση εισαγωγής!»

Δεν τολμάμε να πούμε κάτι ούτε για αστείο και η ΝΔ φέρνει τη χειρότερη εκδοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή αντί για προσλήψεις καθηγητών, επειδή δεν φτάνουν, να μειωθούν οι φοιτητές! Αλλά να προσλαμβάνονται ειδικοί φρουροί για την πανεπιστημιακή αστυνομία…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.