ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ι.Σαββίδης παραχωρεί ποσοστό του OPEN σε Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία

Θέμα ημερών το ντιλ

Ο Ι.Σαββίδης παραχωρεί ποσοστό του OPEN σε Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία

Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ στο χώρο του θεάματος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αγοράσει ποσοστό του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό αυτό αναμένεται να είναι λίγο πιο κάτω από το κατώφλι του 34%, που δίνει δικαίωμα βέτο στη μειοψηφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρότι σε προηγούμενες περιπτώσεις η συμφωνία χάλασε στο τέλος, όπως έγινε με τους εφοπλιστές Μπάκο-Καϋμενάκη, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και το ντηλ είναι θέμα ημερών, όπως τουλάχιστον διαβεβαιώνουν άνθρωποι που παρακολουθούν από κοντά τις σχετικές διεργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.