ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα του Κ.Μητσοτάκη με την υπερκομματική επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη – Ούτε λέξη στην σημερινή ανακοίνωση

Δηλώσεις πανικού από τον πρωθυπουργό υπό το βάρος των χειρισμών που οδήγησε στον θάνατο 57 άτομα

Επικοινωνιακό πυροτέχνημα του Κ.Μητσοτάκη με την υπερκομματική επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη – Ούτε λέξη στην σημερινή ανακοίνωση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του ισχυρίζεται τώρα ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών, που άφησε πίσω του 57 νεκρούς κάτι που σημαίνει ότι η περιβόητη υπερκομματική επιτροπή που ο ίδιος ανακοίνωσε δεν ήταν κάτι άλλο παρά ένα γρήγορο επικοινωνιακό πυροτέχνημα για να δικαιολογηθεί για το πολιτικό έγκλημα των Τεμπών.

Σύμφωνα όμως με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κύριος λόγος για αυτή την αιφνίδια… κυβίστηση, είναι οι μετρήσεις που διενήργησε το Μαξίμου και δείχνουν ότι εάν συνέχιζε με την ίδια τακτική της συγκάλυψης, στις εκλογές θα πάθαινε την απόλυτη καταστροφή.

Έτσι ακούσαμε σήμερα την δήλωση: “Η Δικαιοσύνη θα ερευνήσει ταχύτατα τη τραγωδία και θα αποδώσει ευθύνες.”

Βέβαια μόλις πριν 2 ημέρες και κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης ανακοίνωνε τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τη διερεύνηση και ανάδειξη των συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η Επιτροπή είναι τριμελής και συμμετέχουν οι:

  • Ιωάννης – Κωνσταντίνος Χαλκιάς, Επίτιμος Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως Πρόεδρος.
  • Χρήστος Πυργίδης μετά την παραίτηση του Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου.
  • Βασίλειος Προφυλλίδης, Καθηγητής της Συγκοινωνιακής Τεχνικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ως μέλος.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Επιτροπή θα επιτελέσει το έργο της στο συντομότερο δυνατό χρόνο και θα καλέσει τεχνικό προσωπικό, εμπειρογνώμονες ή όποιο άλλο πρόσωπο κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να τη συνδράμουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.