ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κ.Μητσοτάκης ζητάει από τον Ερντογάν να δηλώσει αν ο χάρτης Μπαχτσελί εκφράζει την επίσημη πολιτική της Τουρκίας

Κι αν πει «ναι» τι θα πράξει ο πρωθυπουργός;

Ο Κ.Μητσοτάκης ζητάει από τον Ερντογάν να δηλώσει αν ο χάρτης Μπαχτσελί εκφράζει την επίσημη πολιτική της Τουρκίας

Να απαντήσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν για τον προκλητικό χάρτη των Γκρίζων Λύκων δίπλα στον οποίο φωτογραφήθηκε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

Στην ανάρτηση, η οποία έρχεται λίγες ώρες μετά την απάντηση της Αθήνας, όπου και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο χάρτης χαρακτηρίζεται ως «επιθετική πράξη», ο πρωθυπουργός καλεί τον Τούρκο πρόεδρο να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για φαντασιώσεις ή επίσημη θέση της Άγκυρας.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Καλό είναι να μας πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τι θα πράξει στην περίπτωση που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του απαντήσει ότι όντως είναι η επίσημη πολιτική του τουρκικού κράτους να θέλει να μας αρπάξει όσα εδάφη θεωρεί δικά του.

Θα περιμένουμε από τους Δυτικούς και εν προκειμένω από τους Αμερικανούς να κάνουν «ντα» την Τουρκία;

Γιατί δεν θα το κάνουν ακόμα κι αν ομολογήσει ο Ρ.Τ.Ερντογάν δημοσίως ότι θέλει να μας «εξαφανίσει» σαν κράτος και έθνος.

Δεν θα πράξουν τίποτα.

Οι Αμερικανοί σέβονται μόνο την ισχύ και την δύναμη, είναι η νοοτροπία τους. «Ο πρώτος είναι πρώτος ο δεύτερος είναι τίποτα» λένε για όποιον χάνει το πρωτάθλημα σε κάποιο σπορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεπώς όταν βλέπουν την Ελλάδα να μην διεκδικεί, να μην απαντά, να μην στιμώχνει την Τουρκία ακόμα και με απειλή πολέμου, θεωρούν την Ελλάδα αδύναμη και μαντέψτε τι κάνουν, την αγνοούν εντελώς….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.