ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Τασούλας δηλώνει πώς «αυτός θα αποφασίσει για το πως θα τηρηθεί ο περιοριστικός όρος των 50 μέτρων στην Βουλή για τον Κ.Φλώρο»

Ο πρόεδρος της Βουλής εξήγησε ότι ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των ποινών σε τέτοια περιστατικά.

Ο Κ.Τασούλας δηλώνει πώς «αυτός θα αποφασίσει για το πως θα τηρηθεί ο περιοριστικός όρος των 50 μέτρων στην Βουλή για τον Κ.Φλώρο»

Ο τρόπος που θα τηρηθεί ο περιοριστικός όρος του Κ.Φλώρου να κρατά απόσταση 50 μέτρων από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β.Γραμμένο εντός της Βουλής συζητά ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας που χθες υποδύθηκε τον «εισαγγελέα» και μίλησε για «κακούργημα» του ανεξάρτητου βουλευτή!

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, το πως θα το τηρήσει αυτόν τον περιορισμό ο ανεξάρτητος βουλευτής είναι δική του υπόθεση.

Όπως εξήγησε ο κ. Τασούλας, ο ίδιος ο βουλευτής θα πρέπει να φροντίσει να τηρήσει τον όρο αυτόν ενώ διερωτήθηκε αν ενδεχομένως αυτή η απόφαση θα παρατείνει την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Φλώρου από την Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος έχει αποκλειστεί για 15 μέρες από τη Βουλή ενώ έχει μειωθεί κατά το ήμισυ η βουλευτική αποζημίωση.

Τονίζεται ότι οι 15 ημέρες δεν αφορούν ημερολογιακό χρόνο αλλά ημέρες κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αυριανή ψηφοφορία που αφορά το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, ο ανεξάρτητος βουλευτής δεν θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει.

Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντίνος Τασούλας, εξήγησε ότι ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των ποινών σε τέτοια περιστατικά.

Όπως είπε οι αποφάσεις αυτές, δεν γίνονται εν θερμώ αλλά χρειάζεται τον απαιτούμενο χρόνο, και όχι να τις υπαγορεύουν οι εξελίξεις. Για παράδειγμα, όπως είπε, θα μπορούσε ενδεχομένως η ποινή του αποκλεισμού 15 ημερών να γίνει δύο μήνες και η περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης να αγγίξει ακόμα και τους 5 μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι, δεν τα τους πυροβολούν επί τόπου του παραβάτες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.