ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μ.Βορίδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

Μιλά για διαστρέβλωση πραγματικότητας

Ο Μ.Βορίδης απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης με την οποία απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για το ανθρώπινο δυναμικό στο Δημόσιο.

Ο κ.Βορίδης αφού παραθέτει στοιχεία για τις προσλήψεις τόνισε χαρακτηριστικά «ποιος εμπιστεύεται μια αντιπολίτευση που λέει ψέματα και υποστηρίζει καταστροφικές πολιτικές»;

Η ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών έχει ως εξής: Με την από 10-10-2022 δήλωσή του, για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει την πραγματική εικόνα παρουσιάζοντας επιλεκτικά τα στοιχεία του ανθρώπινου δυναμικού.

Ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι ο γραπτός διαγωνισμός διαρκώς αναβάλλεται. Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έχει αναβληθεί, αντιθέτως θα προκηρυχθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό εντός Νοέμβριου του 2022 ενώ θα διενεργηθεί τον Μάρτιο του 2023 και θα συμπεριλάβει και τον προγραμματισμό προσλήψεων του 2023.

Ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχουν υλοποιηθεί ελάχιστες προσλήψεις. Η αλήθεια είναι ότι κατά το διάστημα από τον Αύγουστο 2019 έως τον Αύγουστο 2022 πραγματοποιήθηκαν 55.627 προσλήψεις, ενώ κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 έως το 2019 (Ιούλιο), οι προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν 32.399. Δηλαδή έχουμε υλοποιήσει 23.228 περισσότερες προσλήψεις από αυτούς που σήμερα με περίσσιο θράσος μας εγκαλούν.

Ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι δεν ενισχύθηκε το σύστημα υγείας με μόνιμο προσωπικό. Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχει ενισχύσει το ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό 2.525 γιατρών και με 6.569 λοιπό νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Το σύνολο προσλήψεων ανέρχεται στις 9.094.

Ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά μπόνους στους δημόσιους υπαλλήλους χωρίς σαφή και αντικειμενικά κριτήρια. Η αλήθεια είναι ότι το μπόνους θα δοθεί με απολύτως σαφή και αντικειμενικά κριτήρια. Χαιρόμαστε δε που το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα κριτήρια και όχι το μπόνους διότι συνήθως μάχονται το μπόνους παραγωγικότητας ακριβώς γιατί αντιστρατεύεται την πολιτική του εξισωτισμού στο Δημόσιο τομέα.

Όσο για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί τιμαριθμικής αναπροσαρμογής, μας γυρνάει στις προ πτωχεύσεως εποχές όταν οι αυξήσεις δίνονταν ανεξαρτήτως των αντοχών της οικονομίας. Εξάλλου, όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει το ότι η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ εκεί μας οδηγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ μας ενημερώνει ότι θα παρακολουθεί βήμα – βήμα τις σχετικές διαδικασίες του ΑΣΕΠ. Πολύ καλά θα κάνει. Άλλωστε, για τα επόμενα 5 χρόνια αυτό ακριβώς θα κάνει: θα παρακολουθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.