ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Π.Καμμένος τραγουδάει το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» περνώντας πολιτικό μήνυμα

Οι Έλληνες θα πρέπει να περιμένουν άλλα τέσσερα χρόνια για να έχουν ξανά αυτή τη δυνατότητα

Ο Π.Καμμένος τραγουδάει το «Πότε θα κάνει ξαστεριά» περνώντας πολιτικό μήνυμα

Ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, θέλοντας να περάσει ένα πολιτικό μήνυμα, τραγούδησε το «Πότε θα κάνει ξαστεριά», προφανώς εννοώντας την τωρινή πολιτική κατάσταση στην χώρα, η οποία κυβερνάται από μία κυβέρνηση που σε κρίσιμες περιστάσεις φαίνεται πολύ λίγη και η αντιπολίτευση είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη.

Ειδικότερα, η οικολογική καταστροφή που έχει συντελεστεί αυτό το καλοκαίρι προκαλεί απαισιοδοξία καθώς οι επόμενες εκλογές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απέχουν τέσσερα χρόνια.

Με λίγα λόγια μετά το 41% που πήρε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στις φετινές εκλογές οι Έλληνες θα πρέπει να υποστούν κι άλλα δεινά, πριν να έχουν ξανά την ευκαιρία για… «ξαστεριά»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.