ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Π.Μαρινάκης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για ΑΔΑΕ: «Τα ίδια μας είπαν – Ήταν προγραμματισμένη η αλλαγή»

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Π.Μαρινάκης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για ΑΔΑΕ: «Τα ίδια μας είπαν – Ήταν προγραμματισμένη η αλλαγή»

Απάντηση για την αλλαγή των μελών της ΑΔΑΕ δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στο ΠΑΣΟΚ, κάνοντας ειδική κι αιχμηρή αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εγκαλεί την κυβέρνηση διότι ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία για την αντικατάσταση των μελών της ΑΔΑΕ, των οποίων η θητεία έχει λήξει εδώ και έναν χρόνο» υπογραμμίζει ο κ.Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αιφνιδιαστική – όπως είπε – αλλαγή στην ημερήσια διάταξη που αφορά την αλλαγή μελών της ΑΔΑΕ, που αναμένεται να έρθει αύριο, μια ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ΑΔΑΕ. Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, πρόκειται για άλλη μια σύμπτωση σε μια σειρά συμπτώσεων.

«Σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεπέρασε ακόμα και τον πιο κακό εαυτό της» είχε σημειώσει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, κάνοντας λόγο για «πραξικόπημα για να συνεχιστεί η ομερτά γύρω από το σκάνδαλο των υποκλοπών, αντικαθιστώντας μέλη της ΑΔΑΕ, μια ημέρα πριν η Ανεξάρτητη Αρχή αποφασίσει για την επιβολή προστίμου στην ΕΥΠ, λόγω μη συνεργασίας της στην έρευνα».

«Ρωτάμε ευθέως τον κ. Ανδρουλάκη και την κα Αυγέρη: Από πού και με ποιον τρόπο γνωρίζουν ότι μια Ανεξάρτητη Αρχή πρόκειται να επιβάλει συγκεκριμένο πρόστιμο;» τονίζει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης.

Ολόκληρη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη:

 «Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εγκαλεί την Κυβέρνηση διότι ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία για την αντικατάσταση των μελών της ΑΔΑΕ, των οποίων η θητεία έχει λήξει εδώ και έναν χρόνο.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, όπως και ο κ. Ανδρουλάκης στη Βουλή και σε ένα επικείμενο πρόστιμο από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Ρωτάμε ευθέως τον κ. Ανδρουλάκη και την κα Αυγέρη:

Από πού και με ποιον τρόπο γνωρίζουν ότι μια Ανεξάρτητη Αρχή πρόκειται να επιβάλει συγκεκριμένο πρόστιμο;

Και, σε κάθε περίπτωση, ποια είναι η πρότασή τους; Να διατηρηθούν ως μέλη μιας Ανεξάρτητης Αρχής πρόσωπα των οποίων η θητεία έχει λήξει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να μην αντικατασταθούν ποτέ; Τα πρώτα δείγματα μαρτυρούν ότι η ευχή μας να αποκτήσει επιτέλους η χώρα σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.