ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο «πανηγυρισμός» της Μ.Μπακοδήμου για την σύλληψη του Π.Δαβίλλα (upd)

Για την αντίθεσή του στην προπαγάνδα και δράση της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Ο «πανηγυρισμός» της Μ.Μπακοδήμου για την σύλληψη του Π.Δαβίλλα (upd)

«Επέχαιρε» η Μαρία Μπακοδήμου σήμερα στην εκπομπή της «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ για την σύλληψη από την κρατική ασφάλεια του youtuber Παναγιώτη Δαβίλλα.

Γιατί τον συνέλαβαν; Επειδή δημοσιοποιούσε με έντονο τρόπο την αντίθεσή του στο νομοσχέδιο και στην γενικότερη προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ με «αποκορύφωμα» το ότι τόλμησε να βάψει μαύρα τα σκαλιά που είχαν βάψει στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ στο Γαλάτσι.

«Έτσι πρέπει να γίνεται» ανέκραξε η υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μαρία Μπακοδήμου περιτριγυρισμένη από ένα γκέι πάνελ, όπως σχεδόν όλα τα πάνελ των ελληνικών εκπομπών είναι σήμερα.

Όλα αυτά με αφορμή τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν στα social media για την παρουσίαση της φετινής Eurovision από τον ομοφυλόφιλο ηθοποιό Θανάση Αλευρά και έναν έγχρωμο,  συνεργάτη του, τον Ζερόμ Καλουτά.

Το τι λέει η Μ.Μπακοδήμου ποσώς ενδιαφέρει, αν και κάποιος θα έμπαινε στον πειρασμό να την ρωτήσει αν η επιλεκτική δράση της κρατικής ασφάλειας και η σύλληψη ενός πολίτη θα είναι «η νέα κανονικότητα».

Αλλά η βία που ασκήθηκε στον Π.Δαβίλλα είναι άκρως δυσανάλογη της «βίας» που ασκεί το τηλεοπτικό σύστημα των ΛΟΑΤΚΙ+ και οι απολήξεις του στην κυβέρνηση, στο 90% των Ελλήνων οι οποίοι τυχαίνει να είναι… φυσιολογικοί.

Σε ότι αφορά την Eurovision είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και χρόνια έχει μεταβληθεί σε ένα ΛΟΑΤΚΙ+-«πανηγύρι» ενώ ένα μέλος της εγχώριας κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, ο Γ.Καπουτζίδης ήταν αυτό που το παρουσίαζε επί αρκετά χρόνια.

Η αντίδραση των φυσιολογικών είναι να μην ασχολείται και να μην βλέπει κανείς Eurovision και κυρίως, να μην αφήνει τα παιδιά του να την βλέπουν, καθώς έχει γίνει ακατάλληλη ως περιεχόμενο μέχρι επιπέδου ομοφυλόφιλου ημι-πορνό για τους ενηλίκους.

Αυτά για την ώρα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.