ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο πατέρας του Α.Καμπανού κατεβαίνει υποψήφιος με τον Α.Τζιτζικώστα – «Να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία»

«Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου»

Ο πατέρας του Α.Καμπανού κατεβαίνει υποψήφιος με τον Α.Τζιτζικώστα – «Να βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού αποφάσισε να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με σκοπό να δώσει τη δική του μάχη κατά της αθλητικής βίας.

Ο Αριστείδης Καμπανός, μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για να «βάλουμε μυαλό στην ελληνική κοινωνία». Ο ίδιος θέλει να δώσει σκληρή μάχη κατά της βίας στον αθλητισμό.

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον κύριο Καμπανό, το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν αφορά μόνο τα θύματα. «Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε στο πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά πάλι με την επιλογή του να σταθεί πλάι στον Απόστολο Τζιτζικώστα σημειώνει πως «υπέβαλα την πρότασή μου στον κύριο Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση τη βίας». Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε ότι κοινός σκοπός είναι η εξυγίανση στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. «Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που επρόκειτο να διεξαχθεί στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, υποστηρίζει πως ίσως δεν ήταν «ώριμες οι καταστάσεις. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.