ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας διερωτάται «Πού είναι το διαστροφικό» στον «γάμο» των ΛΟΑΤΚΙ+ και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς!

«Θα τρίζουν τα κόκκαλα» του μέντορά του Ε.Αβέρωφ!

O πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας διερωτάται «Πού είναι το διαστροφικό» στον «γάμο» των ΛΟΑΤΚΙ+ και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς!

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Κώστας Τασούλας για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγαριών όπου και ακούσαμε να διερωτάται «Πού είναι το διαστροφικό» στον «γάμο» των ΛΟΑΤΚΙ+ και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς!

Άραγε αν τα άκουγε ο πολιτικός του μέντορας Ε.Αβέρωφ τι θα έλεγε; Την ίδια στιγμή θέλησε να ρίξει «καρφιά» προς την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας για «περιττή κινδυνολογία και τοξικότητα»

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε μάλιστα ότι ψηφίζει το νομοσχέδιο επειδή είναι συντηρητικός και όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Το νομοσχέδιο ψηφίζεται με πρωτοβουλία της ΝΔ, στην οποία συμπλέουν αρκετά κόμματα της αντιπολιτεύσεως, γεγονός που δείχνει ωριμότητα, τα υπόλοιπα είναι περιττά και μου θυμίζουν μία αχρείαστη στάση να μετατραπούμε σε διακονιάρηδες ψήφων, χαϊδεύοντας αυτιά».

Διερωτήθηκε μάλιστα αν οι διαφωνούντες έχουν τόση λίγη εμπιστοσύνη στους παραδοσιακούς θεσμούς και νομίζουν ότι απειλούνται τα ιερά και τα όσια του έθνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ή μήπως κάποιοι ελάχιστοι από εσάς είστε εμπορευόμενοι και παριστάνετε τους θιασώτες αυτών των ιερών και όσιων;», ανέφερε και διερωτήθηκε «πού είναι το διαστροφικό, το επαναστατικό, το ανατρεπτικό, το επικίνδυνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.