ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Σ.Κασσελάκης παραδέχτηκε ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας στο εξωτερικό

«Θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό αν το λέει ο νόμος»

Ο Σ.Κασσελάκης παραδέχτηκε ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας στο εξωτερικό

O νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, παραδέχηκε ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με έδρα στο εξωτερικό.

Σε ανάρτησή του στο X, ο κ. Κασσελάκης υπενθυμίζει ότι είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, που ζούσε μέχρι πρόσφατα για 21 ολόκληρα χρόνια.

Ωστόσο, θέλει να συζητήσει το θέμα από τους δικηγόρους του, για το εάν ο ίδιος εμπίπτει στον νόμο για τα ασυμβίβαστα των πολιτικών προσώπων, καθώς δεν είναι βουλευτής.

«Όλοι γνωρίζουν πως είμαι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στο εξωτερικό, όπου ζούσα μέχρι πρόσφατα, για 21 ολόκληρα χρόνια.

Θα ενημερωθώ άμεσα από τους δικηγόρους μου αν ο νόμος αφορά στους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς των κομμάτων, οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ιδιοκτήτες αλλοδαπών εταιρειών. Εγώ, όπως είναι γνωστό, δεν είμαι βουλευτής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως, όπως διευκρινίζει, εάν ο νόμος τον αφορά, θα πουλήσει τις εταιρείες που έχει στο εξωτερικό, σε αντίθεση με τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα «πουλήσει» ποτέ.

«Εφ’ όσον ο νόμος αφορά και σ’ εμένα, θα πουλήσω τις εταιρείες που έχω στο εξωτερικό. Μόνο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ δε θα «πουλήσω» ποτέ, με όποιο προσωπικό οικονομικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάρης δε θα αγοράσει φτηνά τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη προσπάθησε», αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «ΥΓ: Ποτέ δε θα άφηνα τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ απλήρωτους. Είναι θέμα αρχής», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.