Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του Π.Δημητρά και την απέσυρε λίγη ώρα αργότερα

Το τμήμα δικαιωμάτων του κόμματος

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του Π.Δημητρά και την απέσυρε λίγη ώρα αργότερα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του Παναγιώτη Δημητρά η οποία ωστόσο εξαφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα τόσο από την ιστοσελίδα του κόμματος όσο και από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ στα οποία δημοσιεύθηκε. 

Ο  Δημητράς αντιμετωπίζει κακουργηματικές διώξεις για την εμπλοκή του στο μεταναστευτικό μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, καθώς πλέον δεσμεύθηκε η περιουσία του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί αλλά και των ΜΚΟ τις οποίες διαχειρίζεται.

Στο κείμενο της σχετικής ανάρτησης του ΣΥΡΙΖΑ, γινόταν λόγος για «εμμονή για την σπίλωση του ονόματος του Παναγιώτη Δημητρά» η οποία «αποτελεί μελανή κηλίδα, καθώς οδηγεί στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης, στον εκφοβισμό προσώπων και οργανώσεων που καταγράφουν και καταγγέλλουν παράνομες και απάνθρωπες πρακτικές, όπως οι επαναπροωθήσεις».

Στην ίδια ανακοίνωση μεταξύ άλλων ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε «Στεκόμαστε στο πλευρό του, ενάντια στη σπίλωση του προσώπου του και την ποινικοποίηση του έργου του και της αλληλεγγύης. Η δράση του Π. Δημητρά, ιδρυτικού στελέχους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, είναι γνωστή εδώ και χρόνια στο πεδίο της υπεράσπισης των δικαιωμάτων».

 

syriza-anakoinosi-1
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εν λόγω κείμενο ωστόσο λίγη ώρα αργότερα δεν υπήρχε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ωστόσο «κρατηθεί» στην αναζήτηση της Google με αποτέλεσμα το κλικ πάνω σε αυτή να οδηγεί σε μία άδεια σελίδα στο σάιτ του κόμματος.

syriza-dimitras-1
syriza-dimitras-112
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.