ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Τ.Θεοδωρικάκος μίλησε για την ενότητα των ομογενών – Ξεκινά ταξίδια στην Ευρώπη

Ξεκινά από αύριο το πρωί περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία

Ο Τ.Θεοδωρικάκος μίλησε για την ενότητα των ομογενών – Ξεκινά ταξίδια στην Ευρώπη

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νοτίου Τομέας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε την επέτειο της ημέρας που η Ελλάδα μπήκε στον γύψο, λέγοντας «Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ισχυρή, αποτελεί συντελεστή ισχύος της Πατρίδας μας και όλοι -όλες οι πολιτικές δυνάμεις- οφείλουμε να την προστατέψουμε».

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν την ενότητα των δυνάμεων του Ελληνισμού και εστίασε στην ανάγκη κινητοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού, στέλνοντας μήνυμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, αξιοποιώντας και τη δυνατότητα της επιστολικής ψήφου.

Με αυτό το σκοπό ξεκινά από αύριο το πρωί περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, ενώ μετά το Πάσχα θα μεταβεί στη Γερμανία.

Ο πρώην υπουργός επισήμανε πως αντίπαλος της κυβέρνησης είναι τα προβλήματα των πολιτών και επανέλαβε τη θέση του ότι η κορυφαία στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού.

Τα στοιχεία εξέλιξης του πληθυσμού είναι τραγικά, σημείωσε και στάθηκε στην τελευταία έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο πληθυσμός στη χώρα μας το 2070 θα είναι περίπου 7.7 εκατομμύρια!

«Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα όπως το επίδομα μητρότητας, που επεκτάθηκε στις αγρότισσες και στις επαγγελματίες γυναίκες, αλλά ασφαλώς έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε»,  προσέθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το πολιτικό κλίμα και την κριτική της αντιπολίτευσης ο κ. Θεοδωρικάκος στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Συνεχίζει την πολιτική του λαϊκισμού, πορεύεται χωρίς προτάσεις. Παρά την αλλαγή ηγεσίας ακολουθούν τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.