ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Θ.Σκυλακάκης: «Προεκλογικές υποσχέσεις του Κ.Μητσοτάκη δεν περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας»

ΣΥΡΙΖΑ: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

Ο Θ.Σκυλακάκης: «Προεκλογικές υποσχέσεις του Κ.Μητσοτάκη δεν περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας»

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης «μαρτύρησε» σε συνέντευξή του τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, στο οποίο τελικά «δεν περιλαμβάνει μια σειρά από πράγματα τις καινούργιες πολιτικές μας», όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ομολόγησε ότι Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ στο «μακροοικονομικό σενάριο» αλλά ως «δημοσιονομικός χώρος», ενώ σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου, ο ίδιος απάντησε: «νομικά δεν μπορούμε να βάλουμε στο Πρόγραμμα Σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε εξαγγελίες για αυξήσεις μισθών στο 25%, αύξηση του αφορολόγητου και κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ…

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει πυρά κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών σημειώνοντας ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου: «Ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη. Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Σε συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη στον Παραπολιτικά FM ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τα ψεύδη και την αντικοινωνική κρυφή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη. Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υποστηρίζει ότι όλα τα μέτρα του προγράμματός του έχουν κατατεθεί στις Βρυξέλλες, αντιθέτως καμία προεκλογική υπόσχεσή του δεν έχει κατατεθεί.

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς διατείνεται ότι το πρόγραμμά του είναι κοστολογημένο.

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υπόσχεται ότι θα δώσει αυξήσεις 25% στους εργαζόμενους.

Η αλήθεια είναι ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη είναι κούφιες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπόσχεται πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν και κρύβει άλλα ακραία, όπως η διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία, που σχεδιάζει να υλοποιήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.