ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Τούρκος ΥΠΕΣ μάλλον κάνει «πλάκα» στον Δ.Καιρίδη ενώ τα νησιά στο Αιγαίο «βουλιάζουν»: «Είμαστε κατά των παράνομων μεταναστών»

Τι του ανέφερε για την τραγωδία στη Λιβύη

Ο Τούρκος ΥΠΕΣ μάλλον κάνει «πλάκα» στον Δ.Καιρίδη ενώ τα νησιά στο Αιγαίο «βουλιάζουν»: «Είμαστε κατά των παράνομων μεταναστών»

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης είχε σήμερα (19/9) τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλικαγιά ο οποίος μάλλον ήθελε να κάνει “πλάκα” καθώς την στιγμή που βουλιάζουν από παράνομους αλλοδαπούς τα νησιά του Αιγαίου, με πρωτοβουλία του κάλεσε τον Έλληνα υπουργό.

Ο  Καιρίδης υπογράμμισε στον Τούρκο ομόλογό του ότι η σημερινή κατάσταση είναι απαράδεκτη, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι προς το συμφέρον των δύο χωρών να υπάρξει ουσιαστική συνεργασία, τόσο σε διμερές όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την καταπολέμηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

Ο  Γερλικαγιά που πήρε και την πρωτοβουλία για αυτή την επικοινωνία δήλωσε ότι η Τουρκία είναι αντίθετη με την παράνομη μετανάστευση και συμφώνησε με την επισήμανση του κ. Καιρίδη ότι απαιτείται καλύτερη συνεργασία και εντατικοποίηση της μεταξύ τους επικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον Καιρίδη για την απώλεια των πέντε μελών της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, ενώ τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την ‘Αγκυρα, πρόσκληση η οποία έγινε αποδεκτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.