ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Πακιστανοί προμηθεύουν ιματισμό & εξοπλισμό σε ΕΛ.ΑΣ & ΕΔ! – «Έχουμε τζίρο 60 εκατ. ευρώ & πάμε για 200 εκατ. ευρώ»!

«Αρκεί να μας βοηθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Οι Πακιστανοί προμηθεύουν ιματισμό & εξοπλισμό σε ΕΛ.ΑΣ & ΕΔ! – «Έχουμε τζίρο 60 εκατ. ευρώ & πάμε για 200 εκατ. ευρώ»!

Αίσθηση προκαλεί ρεπορτάζ της πακιστανικής τηλεόρασης με βάση το οποίο οι Πακιστανοί προμηθεύουν με ρούχα, παπούτσια και εξοπλισμό την ΕΛ.ΑΣ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πυροσβεστική!

Μάλιστα ο κύκλος εργασιών φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ και οι Πακιστανοί λένε πως εύκολα θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ και αν βοηθήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ξεπεράσουν τα 200 εκατ. ευρώ!

Δηλαδή ο ιματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εξαρτάται από ένα μη φιλικό προς την Ελλάδα κράτος και μάλιστα δηλωμένο σύμμαχο της Τουρκίας.

Ο ιματισμός είναι η βάση οποιουδήποτε στρατού στον πλανήτη. Το όποιο ηθικό του και η όποια διάθεσή του να πολεμήσει εξαρτάται από αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.